Ανοιχτή επιστολή του Γεν. Γραμματέα του ΣΙΙΔΙΠ

   

  Ανοικτή επιστολή του ΓΓ του ΣΙΙΔΙΠ

  Αγαπητά μέλη,

  Με την νέα ιπποδρομιακή κατάσταση που διαμορφώθηκε, μετά την ψήφιση του νομοσχέδιου που ριζικά διαφοροποιεί το μέχρι σήμερα ιπποδρομιακό κατεστημένο, ο νεοσύστατος Σύνδεσμός μας έχει πολλή δουλειά μπροστά του.

  Πολλά από τα μέλη μας, μετά την μακρόχρονη διακοπή των ιπποδρομιών, έχουν απογοητευθεί και ορισμένοι από αυτούς έχουν ήδη απομακρύνει τα άλογά τους από τον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου, ενώ και αρκετοί άλλοι ετοιμάζονται να πράξουν το ίδιο.

  Όμως, όλοι εμείς, που τόσα χρόνια ασχολούμεθα με τις ελληνικές ιπποδρομίες, θα πρέπει ψύχραιμα να αναμένουμε τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα στην επαναλειτουργία του ελληνικού ιπποδρόμου.

  Κατανοώ απολύτως τα μέλη μας για την πρόσφατη περιπέτεια που αντιμετώπισαν με την διακοπή των ιπποδρομίων και αντιλαμβάνομαι πλήρως την οικονομική αιμορραγία την οποία υπέστησαν. Όμως, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εμάς, πάρα τα τελευταία δραματικά γεγονότα, δεν έχουμε την διάθεση να διακόψουμε ολοκληρωτικά την σχέση μας με τον ελληνικό ιππόδρομο.

  Η νέα διαμορφωθείσα κατάσταση δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά για το πως θα εξελιχθεί τελικά η ιπποδρομιακή δραστηριότητα. Βλέπετε η αλλαγή που συνέβη, ως προς τις αρμοδιότητες και τον τρόπο λειτουργίας της ΦΕΕ, δεν είναι ακόμα εντελώς ξεκάθαρη.

  Αναμένουμε άμεσα την δημόσια τοποθέτηση της Ιπποδρομίες ΑΕ μετά και την κατάκτηση της απόλυτης εξουσίας εντός του ιπποδρόμου. Περιμένουμε να μας ενημερώσει η εταιρεία για το πλάνο της, ώστε και εμείς να αποφασίσουμε, σαν ιδιοκτήτες δρομώνων ίππων, για την παρουσία μας ή μη στον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου.

  Θα ήθελα με την παρούσα ανοικτή επιστολή να παρακαλέσω τα μέλη μας να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή, καθώς σύντομα ο  ΣΙΙΔΙΠ θα ανακοινώσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση ώστε να αποφασίσουν τα μέλη του από κοινού για την πορεία που θα ακολουθήσουν.

   

  Με τιμή,

  Ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ι.Ι.Δ.ΙΠ.

  Νίκος Παπαδόπουλος