Welcome to SirGanian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
 • Μου άρεσαν στις προπονήσεις, και όχι απαραίτητα με το χρονόμετρο στο χέρι!
  Αναρτήθηκε στις 22-06-2019 18:17

   

  Στην συγκεκριμένη στήλη, θα αναφέρονται τα άλογα με τις πιο δυνατές δοκιμές (μακρινές και μη) αλλά και τα άλογα που μπορεί να μην πραγματοποίησαν τόσο δυνατές δοκιμές, ωστόσο παρουσιάζονται πολύ μεθοδικά δουλεμένα! Δεν παραθέτουμε χρόνους προπονήσεων διότι το πλέον πιθανόν είναι να δείτε σε τρία διαφορετικά περιοδικά, τρεις διαφορετικούς χρόνους για την ίδια δουλειά, του ίδιου αλόγου! Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πως ‘’το ιπποδρομιακό μάτι’’ δεν κάνει εύκολα λάθος και με την βοήθεια αυτής την εμπειρίας, θα αναφερόμαστε σε αυτά τα άλογα εδώ!

   


    Sir Ganian

   

   

  Πολύ ευνοϊκός ο Ισοζυγισμός για τον ΤΑΡΑΓΚΟΝ(3)-3η ιπποδρομία σήμερα εδώ  ο οποίος κατεβαίνει πανέτοιμος μετά και την κούρσα ‘’που τράβηξε’’ πρόσφατα ύστερα από σχεδόν 6μηνη αποχή! Έχει από τις καλύτερες επιδόσεις στα μέτρα, ενώ στις νεότερες –μακρινές-δοκιμές του ήταν εξαιρετικός!

  Από τα καλύτερα άλογα των δοκιμών ήταν η ΣΑΦΦΑΧ(3)-5η ιπποδρομία που επιστρέφει στα πράγματα μετά από 6,5 μήνες αποχής! Την τοποθετώ στα ανερχόμενα άλογα του ομίλου και εάν βρεθεί από νωρίς σε επίκαιρη θέση, την περιμένω με ένα φίνις 300-400 μέτρων να έρχεται και να διεκδικεί την νίκη!

  Μετά την εμφάνιση που έκανε η ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ(4)-6η ιπποδρομία πρόσφατα και ύστερα από 1,5 έτος εποχής, είναι λογικό η φοράδα αυτή να αποτελέσει ένα από τα φαβορί της ημέρας και μάλλον δίκαια! Εάν συνυπολογίσουμε ότι στις νεότερες δοκιμές της ήταν εξαιρετική και με εύκολο τρόπο, τότε αυτό ενισχύεται ακόμα παραπάνω!

Επικαιρότητα:

Με 5 ιπποδρομίες έκλεισαν οι εγγραφές για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Κυριακής 30/6/2019, δείτε τον Ισοζυγισμό κάτω από την κεντρική μας στήλη!

Ενημερώθηκε η στήλη ''VIDEO'' με τις ιπποδρομίες της Κυριακής 23/6/2019 και με πολλές συνεντεύξεις από τον χώρο των νικητών και στο μικρόφωνο της Βάσιας Δημητρού!

Τα είπε ''χύμα και τσουβαλάτα'' ο προπονητής Χάρης Χαραλάμπους στην συνέντευξη του στην Βάσια Δημητρού μετά την έβδομη ιπποδρομία του προγράμματος! Έστειλε ''μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες'' σε ένα προσωπικό ξέσπασμα!

Πολύ συγκινημένος ο ιδιοκτήτης κ. Ν. Κουτσουβέλης μετά την νίκη της ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ! Απέδωσε τα εύσημα στον Ηλία Πολυκανδρίτη για το πόσο βοήθησε αυτή την εκπληκτική -και πολύ παθημένη-φοράδα!

Έσπασε το 147 εκάρ ο αναβάτης Χαλιάσος με τον ίππο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ. Εξαιρετικά ''γλυκιά'' η φωτογραφία που θα δείτε στο φώτο-άλμπουμ με πολλούς συναδέλφους του να το πανηγυρίζουν δεόντως! Όμορφες στιγμές...

Άκρως θεαματική η νίκη του ΝΕΪΣΑΝ με τον αναβάτη Κ. Μαστοράκη να δίνει ρεσιτάλ μιας και η μετατώπιση της σέλλας του ίππου ήταν έως και επικίνδυνη στο σημείο που είχε φτάσει!

Μεγάλη η απόδοση του ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (1.212,88€) σε σχέση με τα άλογα που κέρδισαν!

Από την επόμενη συγκέντρωση ''θα επιστρέψει'' και η στήλη του ΑΛΟΓΟΒΛΕΨΙΑ.

Μπείτε στην στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' με ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο παίκτης για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της κάθε ιπποδρομίας είτε σε Ελληνικό, είτε σε ξένο πρόγραμμα! 

 

Banner image
Banner image
sirganian@gmail.com
Sirganian.gr © 2013