Welcome to SirGanian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
 • Οι προτάσεις μας για στοίχημα, για κάθε κούρσα ξεχωριστά του Ελληνικού προγράμματος!

   

  Διευκρινήσεις για το στοίχημα:

  Ευνόητο είναι πως οι προτάσεις του στοιχήματος απηχούν προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις! Με συνδρομές και συνεργασίες με ιστοσελίδες του εξωτερικού (όσον αφορά τις ξένες ιπποδρομίες) και με το προσωπικό μου Αρχείο, τις σημειώσεις, τα παλαιότερα βίντεο, αλλά και τις παρακολουθήσεις των προπονήσεων (όσον αφορά τις Ελληνικές ιπποδρομίες) καταλήγω σε κάποιες προτάσεις στοιχήματος!

  Ιδιαίτερα στις ξένες ιπποδρομίες, είμαι φανατικός οπαδός του παιχνιδιού του ΓΚΑΝΙΑΝ μακράν! Οι αμέσως επόμενες επιλογές είναι πάντα σε πιο απλά παιχνίδια, όπως είναι το ΔΙΔΥΜΟ, το ΦΟΡΚΑΣΤ, το ΣΥΝΘΕΤΟ, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 3 από τα προγράμματα της Ν. Αφρικής και της Γαλλίας!  Ακόμα και εάν έχω προτάσεις για τα πιο πολύπλοκα στοιχήματα, να γνωρίζετε πως το προσωπικό μου παιχνίδι περιορίζεται στα πιο απλά είδη στοιχήματος!

  Ιδιαίτερα τώρα πια που και ο Έλληνας παίκτης συμμετέχει ‘’στον κουμπαρά’’ της Αγγλίας, της Ν.Αφρικής, και σε λίγο και της Γαλλίας, αυτά τα στοιχήματα αποκτούν μεγάλη στοιχηματική αξία όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε προγράμματα με 18 ή 20 κούρσες καθημερινά και με πολυπληθείς ομίλους που δυσκολεύουν το στοίχημα πολύ!

  Στα προγνωστικά μου που παρουσιάζονται με κάθετο (/) σημαίνει ότι στο εν λόγω παιχνίδι παίζω πρώτα από όλα μεταξύ τους τα άλογα που βρίσκονται μπροστά από την κάθετο (άρα και τα πιστεύω και πιο πολύ στην υπόθεση της νίκης) και αμέσως μετά, κάνω συνδυασμό το κάθε ένα από αυτά, με τα άλογα που βρίσκονται πίσω από την κάθετο! 

  Σημειώστε επίσης πως στα ξένα-καθημερινά-προγράμματα, δεν έχουμε προτάσεις για όλες τις ιπποδρομίες! Δεν είμαι υπέρ στο να παίζει κάποιος σε 20 ή 23 ή και 28 ιπποδρομίες! Κάνουμε μια αυστηρή επιλογή βάση πολλών παραγόντων, και καταλήγουμε σε κάποιες διαδρομές για κάθε ημέρα με ιπποδρομιακό κουπόνι! 

  Είδη διαδρομών :

  Flat ή Plat = Επίπεδη με άμμο ή γρασίδι / Cross = Ανώμαλο έδαφος / Hurdle ή Haies = Θαμνώδη εμπόδια / Chase = Θαμνώδη εμπόδια με νερό από κάτω / Attele = Ρυθμός τρότ με αμαξίδιο πίσω από το άλογο / Monte = Ρυθμός τρότ χωρίς αμαξίδιο πίσω από το άλογο.

  Το κόστος των ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ και ΠΛΑΣΕ υπολογίζεται σε τιμή μονάδας τα 0,50€. Η αναφορά στις αποδόσεις που γίνεται τηλεοπτικά και μέσα στα πρακτορεία σε όλα τα είδη του στοιχήματος, αφορά την τιμή μονάδας στο 1,00€ στοιχηματισμού!

   


  Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

   Sir Ganian

   

   

Επικαιρότητα:

Τελείωσε και η συζήτηση μαζί με την ψηφοφορία για Συνταγματική Αναθεώρηση και από εδώ και πέρα πλέον κάθε...λεπτό, έχει την σημασία του! Φυσικά και αναφέρομαι στο Νομοσχέδιο που αφορά τον αθλητισμό και περιέχει μέσα και το κομμάτι που αφορά τις Ελληνικές ιπποδρομίες!

Μέσα στο σ/κ θα πούμε αρκετά πράγματα για αυτούς ''που βουρκώνουν από χαρά'' όσο δεν περνάει το Νομοσχέδιο από την Βουλή ενώ βλέπουν τον κόσμο να υποφέρει μέσα στο Μαρκόπουλο! Για να δούμε, ενδιαφέρει ή όχι ''το οικόπεδο'' που πιάνει ο ιππόδρομος τελικά...! Είναι πολλά τα λεφτά Άρη και ποτέ δεν τους γυρνάμε την πλάτη! O Ωνάσης έλεγε: ''Aκόμα και εάν απόψε έκλεισες μια τρομερή συμφωνία, αύριο πρωί στις 9 πρέπει να είσαι στο γραφείο σου για να ξανά-βγάλεις λεφτά''!

Και νέα αναφορά στο ιπποδρομιακό ζήτημα από την εκπομπή ''Kontra 24'' του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου. Μπορείτε να δείτε το απόσπασμα της εκπομπής που μας αφορά, κάτω από την κεντρική μας στήλη και την ανάρτηση του βίντεο της εκπομπής! 

 

Banner image
Banner image
sirganian@gmail.com
Sirganian.gr © 2013