Welcome to SirGanian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
 • Αυτά τα άλογα μπήκαν στο μικροσκόπιο της ιστοσελίδας μας!
  Αναρτήθηκε στις 22-06-2019 18:14

   

  Σε αυτή την στήλη, θα αναφέρομαι σε άλογα που στην τελευταία τους συμμετοχή είτε ατύχησαν και θα μπορούσαν με καλύτερες συνθήκες διαδρομής να πρωταγωνιστήσουν, ή (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) δεν είχαν το ‘’απαραίτητο ενδιαφέρον’’ για μια ανώτερη διάκριση στην κούρσα από αυτή που πήραν!

  Επίσης θα αναφέρομαι σε άλογα τα οποία έχουν προετοιμαστεί ‘’ναι μεν καλά, αλλά και αθόρυβα’’ σε σχέση με τις δοκιμές τους, αλλά και σε άλογα που στην τελευταία τους εμφάνιση μπορεί να μην πρωταγωνίστησαν αλλά (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη) προειδοποίησαν για μελλοντικό τους αιφνιδιασμό για την νίκη!

  Άλλες φορές κάποια από αυτά τα άλογα μπορεί να δούμε και ως φαβορί στον ιπποδρομιακό Τύπο, άλλες φορές όμως μπορεί ‘’να μην φαίνονται’’ πουθενά!

   

   

        Sir Ganian

   

   

  Αργά αλλά σταθερά ο ΜΙΝΩΑΣ(2)-1η ιπποδρομία παρουσιάζει πρόοδο και νομίζω πως στην τελευταία του συμμετοχή ‘’έδωσε μήνυμα’’ σχετικά με αυτό! Εάν βρεθεί αμέσως στα 2 πρώτα άλογα της διαδρομής, μπορεί να τον δούμε να πάρει μεγάλο μερτικό στην τελική κατάταξη!

  Μπορεί να μην πρωταγωνιστεί ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(4)-2η ιπποδρομία στις πρόσφατες συμμετοχές του αλλά θεωρώ πως δεν έχει βρει διαδρομή όπως την θέλει! Εάν σήμερα οδηγήσει αμέσως ‘’στο κέφι του’’, μπορεί να κερδίσει!

  Δεν ξέρω εάν μπορεί την νίκη αλλά στα πολύπλοκα στοιχήματα τουλάχιστον, θα βάλω τον ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ(1)-3η ιπποδρομία παρά τα 62 κιλά που συμμετέχει! Πιστεύω πως αυτό το άλογο ‘’έρχεται σιγά-σιγά’’ στην θέση που πρέπει αλλά χωρίς να τραβήξει την προσοχή και σήμερα σε αυτόν τον όμιλο, μπορεί να τον δούμε ακόμα και να πρωταγωνιστεί!

  Θεωρώ ανώτερο άλογο τον ΣΟΥΪΦΤ ΡΙΣΠΟΝΣ(6)-4η ιπποδρομία εδώ μέσα και θα τον εμπιστευτώ πολύ! Προφανώς και έχει πολλά προβλήματα και τον πάνε ‘’με το μαλακό’’ γενικώς αλλά μετά και την πρώτη συμμετοχή του στην Ελλάδα, πιστεύω πως είναι πανέτοιμος ενώ συμμετέχει και με χαμηλά βάρη!

  Ισοζυγισμός, φόρμα, αλλά και η ισχυρή της ανάβαση ‘’μας λένε’’ πως η ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ(9)-5η ιπποδρομία μπορεί να πρωταγωνιστήσει! Αρκεί να φύγει καλά από τα κουτιά και να αποφύγει τυχόν ιδιορρυθμίες στο να στρώσει το βήμα της αμέσως καλά!

  Θεωρώ πως ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(3)-7η ιπποδρομία ‘’προειδοποίησε’’ στην τελευταία του εμφάνιση εάν συνυπολογίσουμε πως κάτι ήθελε από δουλειά ακόμα! Εάν βρεθεί από νωρίς με την πρώτη τετράδα, τον θεωρώ ικανό ακόμα και για την έκπληξη σήμερα εδώ μέσα!

   

   

Επικαιρότητα:

Με 5 ιπποδρομίες έκλεισαν οι εγγραφές για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Κυριακής 30/6/2019, δείτε τον Ισοζυγισμό κάτω από την κεντρική μας στήλη!

Ενημερώθηκε η στήλη ''VIDEO'' με τις ιπποδρομίες της Κυριακής 23/6/2019 και με πολλές συνεντεύξεις από τον χώρο των νικητών και στο μικρόφωνο της Βάσιας Δημητρού!

Τα είπε ''χύμα και τσουβαλάτα'' ο προπονητής Χάρης Χαραλάμπους στην συνέντευξη του στην Βάσια Δημητρού μετά την έβδομη ιπποδρομία του προγράμματος! Έστειλε ''μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες'' σε ένα προσωπικό ξέσπασμα!

Πολύ συγκινημένος ο ιδιοκτήτης κ. Ν. Κουτσουβέλης μετά την νίκη της ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ! Απέδωσε τα εύσημα στον Ηλία Πολυκανδρίτη για το πόσο βοήθησε αυτή την εκπληκτική -και πολύ παθημένη-φοράδα!

Έσπασε το 147 εκάρ ο αναβάτης Χαλιάσος με τον ίππο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ. Εξαιρετικά ''γλυκιά'' η φωτογραφία που θα δείτε στο φώτο-άλμπουμ με πολλούς συναδέλφους του να το πανηγυρίζουν δεόντως! Όμορφες στιγμές...

Άκρως θεαματική η νίκη του ΝΕΪΣΑΝ με τον αναβάτη Κ. Μαστοράκη να δίνει ρεσιτάλ μιας και η μετατώπιση της σέλλας του ίππου ήταν έως και επικίνδυνη στο σημείο που είχε φτάσει!

Μεγάλη η απόδοση του ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (1.212,88€) σε σχέση με τα άλογα που κέρδισαν!

Από την επόμενη συγκέντρωση ''θα επιστρέψει'' και η στήλη του ΑΛΟΓΟΒΛΕΨΙΑ.

Μπείτε στην στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' με ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο παίκτης για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της κάθε ιπποδρομίας είτε σε Ελληνικό, είτε σε ξένο πρόγραμμα! 

 

Banner image
Banner image
sirganian@gmail.com
Sirganian.gr © 2013