Welcome to SirGanian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
 • Μια μικρή ανάλυση για την κάθε ιπποδρομία του σημερινού Ελληνικού προγράμματος από τον Sir Ganian.
  Αναρτήθηκε στις 20-07-2019 18:58

   

   


   

   

  1η ιπποδρομία / Κύπελλο Τζόκεϋ Αρτεμισίου / Ίπποι 3 ετών, Β.Η. / 1.800 μέτρα.

  Ποιότητα, δοκιμές, αντίπαλοι, όλα δείχνουν πως ο ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ(2) θα είναι ο νικητής της διαδρομής! Κυρίως αυτό αφορά ‘’τον κύκλο του’’ αφού πάντα μια κλασική ιπποδρομία είναι ‘’παράσημο’’, δεν νομίζω όμως ότι η διαδρομή θα απασχολήσει τον κόσμο στο κομμάτι του στοιχήματος!

  2η ιπποδρομία / Φοράδες 4 ετών και άνω, Μέδεν / Κλάση Στ’, Ι.Ε.Ε. / 1.200 μέτρα.

  Κάπως ‘’βαριά φοράδα’’ παρουσιάζεται η ΑΛΛΕΪΦΑ(2) αλλά φαίνεται πως κούρσα με την κούρσα ‘’λύνεται’’ μιας και στις νεότερες δοκιμές της ήταν εξαιρετική! Εξασφάλισε και την ισχυρή ανάβαση του champion αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη, πιστεύω πως σήμερα θα πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση της νίκης! Φιλότιμη φοράδα έχει δείξει η ΚΟΥΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ(1) αλλά θέλει συγκεκριμένη διαδρομή για να αποδώσει τα μέγιστα! Εάν οι γρήγορες φοράδες δώσουν έναν πολύ έντονο ρυθμό από πολύ νωρίς, διόλου απίθανο να έρθει η φοράδα αυτή με βλέψεις ‘’να τις σκεπάσει όλες’’ λίγο πριν τον τερματισμό! Ποδαρικό στην Ελλάδα για την ΓΚΛΟΟΥ ΙΝ ΔΕ ΝΤΑΡΚ(3) και όπως πάντα ο συγκεκριμένος στάβλος, κατεβάζει πολύ μεθοδικά δουλεμένα τα άλογα του και έτοιμα! Η φοράδα μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο βιογραφικό αλλά ‘’το αίμα της’’ σε σχέση με τον όμιλο και τις ανάγκες της διαδρομής ‘’μας λέει’’ ότι πρέπει να την υπολογίσουμε σοβαρά! Πρώτη συμμετοχή για την ΧΟΛΥ ΜΠΡΗΖ(5) που φαίνεται να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα! Γνωρίζω όμως πόσο ‘’έχει παιδευτεί μαζί της’’ ο προπονητής της, έχει αρχίσει να την πιστεύει με αυτά που δείχνει στις δουλειές της και αν μη τι άλλο, θα την προτείνω για τα πολύπλοκα στοιχήματα!

  3η ιπποδρομία / Ίπποι 2 και 3 ετών, Μέδεν / Β.Η.Ε. / 1.400 μέτρα.

  Μου άρεσε η ΣΤΑΡΡΥ(5) στην πρώτη της συμμετοχή στα 1000 μέτρα παρ’ ότι πιστεύω πως την χρειαζόταν αυτή την κούρσα ενώ έχω την αίσθηση πως είναι για παραπάνω μέτρα! Παρά τον γενικότερα δύσκολο όμιλο εδώ, θα το ρισκάρω με την επιλογή της! Άριστες εντυπώσεις άφησε στην παρθενική της εμφάνιση η ΦΡΗ ΓΟΥΪΛ(6) που με το ανέβασμα της, έδειξε πως επίσης θα της ταιριάξει η μεγαλύτερη απόσταση! Συγχρόνως ήταν από τα καλύτερα άλογα των μακρινών δοκιμών της ημέρας, οπότε θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την νίκη! Διαδρομή με προβλήματα είχε η ΛΟΒΙΝΑ(4) στο δικό της ντεμπούτο όμως στο τέλος έδειξε ‘’σκληρά χαρακτηριστικά’’ και δεν μπορείς να την πεις κακή! Σαφώς και σήμερα θα είναι πιο έτοιμη και συμμετέχοντας και συμμετέχοντας και με ευνοϊκή σύνθεση διαδρομής, μπορεί ακόμα και να πρωταγωνιστήσει! Στην καλύτερη κατάσταση της μέχρι τώρα καριέρας του βρίσκεται ο ΜΙΝΩΑΣ(1) και κάνει δυνατές εμφανίσεις! Εάν μάλιστα σήμερα καταφέρει να οδηγήσει αμέσως, θα έχει άριστη τύχη ‘’δια της φυγής’’ να ζητήσει την πρώτη του νίκη!

  4η ιπποδρομία / Ίπποι 4+ ετών, Κλάση Στ’ και Ίπποι 5+ ετών, Κλάση Ε’ / 1.400 μέτρα.

  Στα ποιοτικά καλύτερα άλογα κατατάσσω τον ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(3) στον όμιλο αυτό ο οποίος είναι βέβαια άλογο ‘’διαδρομής’’, όμως δεν ευνοήθηκε πουθενά στην τελευταία του συμμετοχή! Έχει καλή επίδοση στα μέτρα και εάν βρεθεί αμέσως στα τρία πρώτα άλογα με την εκκίνηση, μπορεί να ζητήσει την νίκη με αξιώσεις! Από πολύ καλή εμφάνιση έρχεται και ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(6) που επίσης πρέπει ‘’να τα βρει όλα καλά’’ από νωρίς για να αποδώσει δυνατά! Είναι σε εξαιρετική φόρμα πάντως και εάν ευνοηθεί λίγο στην εκκίνηση, θα πρωταγωνιστήσει! Σε πολύ κατάσταση παρουσιάστηκε ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(7) μετά από 7,5 μήνες αποχής και μάλιστα στα 1.575 μέτρα και σαφώς ‘’προειδοποίησε’’ για επερχόμενη νίκη! Πανέτοιμος πλέον σήμερα μετά την κούρσα αυτή θα επιδιώξει να κάνει ντεμπούτο στα μέτρα αυτά με νίκη! Ο ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(1) δεν έρχεται απλά από νίκη, πιστεύω πως βρίσκεται σε περαιτέρω εξέλιξη! Σίγουρα μιλάμε για άλλον όμιλο σήμερα και έχει και 60 κιλά όμως τουλάχιστον για τα πολύπλοκα στοιχήματα, θα τον υπολογίσω!

  5η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών, Β.Η.Ε. / Κούρσα Ειδικών Όρων / 1.400 μέτρα.

  Ο ΦΑΟΥΣΤΟ(4) βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες στιγμές της μέχρι τώρα καριέρας του! Συμμετέχει με χαμηλά βάρη, η σύνθεση διαδρομής δείχνει ότι μπορεί να οδηγήσει αμέσως και εάν δεν πάει κάποιος ‘’επάνω του’’ από νωρίς, μπορεί να πάρει την νίκη! Την καλύτερη επίδοση στα μέτρα έχει ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(1) που επίσης βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα! Το ολιγομελές σχήμα του ομίλου τον ευνοεί ώστε να αποφύγει τις κατά καιρούς ιδιορρυθμίες του και με τον πολύ φορμαρισμένο αναβάτη Παναγιώτη Κεράτσα στην σέλλα του, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την νίκη! Από πολύ άνετη νίκη έρχεται ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(3) που δείχνει περαιτέρω εξέλιξη και όχι απλά καλή φόρμα! Εάν δεν εμπλακεί σε υπέρμετρα γρήγορα ρυθμό από νωρίς, έχει άριστη τύχη να σημειώσει repetition!

  6η ιπποδρομία / Ίπποι 5+ ετών, Κλάση Στ’ και Ίπποι 6+ ετών, Κλάση Ε’ – Φοράδες / 1.100 μέτρα.

  Το φρεσκάρισμα έκανε καλό όπως φαίνεται στην ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ(1) και επιστρέφει με εξαιρετικές δοκιμές και με εύκολο τρόπο! Παρά τα 60 κιλά που συμμετέχει και την πρώτη της συμμετοχή στα μέτρα, θα την εμπιστευτώ πολύ σήμερα! Ξεκουράστηκε για 1,5 μήνα και η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(3) και νομίζω πως το χρειαζότανε αυτό! Συμμετέχει με ευνοϊκό Ισοζυγισμό, ανατέθηκε σε ισχυρή ανάβαση, έχει από τις καλύτερες επιδόσεις στα μέτρα, πιστεύω πως μπορεί να πρωταγωνιστήσει! Στις ποιοτικά καλύτερες φοράδες του ομίλου κατατάσσεται η ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(4) που κατεβαίνει να διαγωνιστεί υπό νέα προπόνηση και με ισχυρή ανάβαση! Εάν μάλιστα από το 3 στάρτ καταφέρει να οδηγήσει αμέσως την κούρσα, μπορεί ‘’δια της φυγής’’ να ζητήσει την νίκη! Η ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(6) δείχνει με τις εμφανίσεις της πως βρίσκεται σε άριστη φόρμα! Συμμετείχε σε πιο ‘’σκληρούς ομίλους’’, σήμερα ο όμιλος δείχνει ‘’πιο βατός’’ και με αναβάτη που ταιριάζει πολύ στις ιδιότητες της σήμερα στην σέλλα της, μπορεί ακόμα και να πρωταγωνιστήσει!

  7η ιπποδρομία / Ίπποι 5+ ετών, Κλάση Στ’ και Ίπποι 6+ ετών, Κλάση Ε’ / 1.100 μέτρα.

  Από νίκη έρχεται ο ΣΟΥΪΦΤ ΡΙΣΠΟΝΣ(5) που όσο δεν θα ενοχλείται από τα προβλήματα του, θα δείχνει και περαιτέρω εξέλιξη! Θεωρώ πολύ ευνοϊκό και το 1 στάρτ που εξασφάλισε ώστε να βρεθεί αμέσως στα 3-4 πρώτα άλογα και στα τελευταία μέτρα να δώσει ‘’την μάχη του’’ για την repetition! Μετά τις κούρσες που έκανε ο ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(6) από την πολύμηνη αποχή του, πιστεύω πως έχει έρθει σε απόλυτη ετοιμότητα! Συμμετέχει πρώτη φορά στην απόσταση η οποία πιστεύω πως θα του ταιριάξει απόλυτα και εάν βρεθεί να οδηγεί αμέσως την κούρσα, μπορεί να μείνει εκεί μέχρι τέλους! Αρκετά ‘’αντιφατικός ίππος’’ ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(3) αλλά και με ‘’άπιαστη επίδοση’’ στα μέτρα! Επιστρέφει ανανεωμένος μετά από φρεσκάρισμα 1,5 μήνα και εάν ευνοηθεί λίγο στην εκκίνηση, τον περιμένω να πρωταγωνιστήσει! Με ευνοϊκό Ισοζυγισμό συμμετέχει ο πρόσφατος νικητής ΜΟΥΝΕΕΜΠ(1) που όπως έχουμε ξαναγράψει πως είναι άλογο ‘’διαδρομής’’! Δεν ξέρω εάν τον ευνοεί η ύπαρξη πολλών σπρίντερ ίππων καθώς και το 6 στάρτ που έχει αλλά στην φόρμα που βρίσκεται και ανήκοντας τα ποιοτικά καλύτερα άλογα, δεν θα τον αγνοήσω!

  8η ιπποδρομία / Ίπποι 3 ετών και άνω, Β.Η.Ε. / 1.800 μέτρα.

  Εύκολα πολύ κέρδισε ο ΑΛΑΝΑΡΙ(6) στην πρώτη του συμμετοχή στην Ελλάδα, δίνοντας δείγμα ενός ίππου που θα κάνει καλή καριέρα στο Markopoulo Park! Βέβαια σήμερα μιλάμε για άλλα μέτρα και άλλον όμιλο αλλά συμμετέχοντας με μόλις 48 κιλά και με ισχυρή ανάβαση, προσωπικά θα τον εμπιστευτώ πολύ! Στα πιο φορμαρισμένα άλογα του ιπποδρόμου κατατάσσεται αυτή την στιγμή ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΑΤΤΟ(3) που έρχεται από δυο σερί νίκες και δείχνει τελικά ότι αρέσκεται σε μεγάλες αποστάσεις! Σήμερα μάλλον θα οδηγήσει αμέσως την κούρσα και εάν την κάνει στον ρυθμό του αμέσως, έχει άριστη τύχη να συνεχίσει τις νίκες! Μετά από πολύ καιρό ο ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ(2) έδειξε πράγματα στην τελευταία του συμμετοχή! Είναι άλογο ‘’βήματος’’, πιστεύω πως θα τον ξαναδούμε στα μέτρα αυτά πολύ βελτιωμένο και παρ’ ότι ακόμα δεν του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη, θα τον βάλω στο παιχνίδι μας! Όχι απλά μας πλήρωσε καλά με την νίκη του πρόσφατα ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(4) αλλά πραγματικά μας έκανε ‘’και κάβα’’ για να παίζουμε! Με χαμηλά βάρη σήμερα εδώ και σε ολιγομελή όμιλο που τον ευνοεί πολύ, θα ‘’τον τιμήσω’’ και πάλι!

  9η ιπποδρομία / Ίπποι 6 ετών και άνω, Β.Η.Ε. / 1.800 μέτρα.

  Ρίχνουμε ‘’τα χαρτιά’’ για να δούμε εάν ο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΚΓΑΪ(2) θα φύγει καλά από την Αφετηρία! Από την άλλη όμως μιλάμε για ένα άλογο μια Κλάση καλύτερο εδώ μέσα και που κάνει εξαιρετικές –μακρινές-δοκιμές! Επειδή ‘’στο χέρι’’ του αναβάτη Παν. Κεράτσα δείχνει καλύτερη συμπεριφορά στην εκκίνηση, επιλέγω να το ρισκάρω και να μπει δυνατά στο παιχνίδι μας! Σε κορυφαία φόρμα ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(3) έρχεται από νίκη που μάλιστα ‘’έκανε θόρυβο’’ αφού έσπασε ένα πολύ μεγάλο εκάρ του αναβάτη Χαλιάσου! Δείχνει ότι ‘’συνεννοείται άψογα’’ με τον εν λόγω αναβάτη και έχοντας και πολύ καλή επίδοση –με νίκη-στα μέτρα, έχει σοβαρές πιθανότητες για την repetition! Τρείς σερί νίκες για τον ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(5) και μάλιστα η τελευταία του μετά από 6μηνη αποχή! Πρώτη συμμετοχή στα μέτρα βέβαια αλλά δείχνει σε μεγάλη φόρμα, τρέχει ‘’άδειος από κιλά’’ και λογικά, θα ζητήσει να διευρύνει το σερί των νικώ του! Με ευνοϊκό Ισοζυγισμό συμμετέχει ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(4) και με αναβάτη που ‘’τον ξέρει’’ όσο κανείς! Εάν δεν βιαστεί ‘’να κυνηγάει’’ τον ρυθμό από πολύ νωρίς και κάνει μια σωστή κατανομή δυνάμεων, τον θεωρώ ικανό ακόμα και για μεγάλη διάκριση στην διαδρομή αυτή!

   

Επικαιρότητα:
Τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και πριμοδότηση στο Γκανιάν θα...απογειώσουν το στοίχημα την Κυριακή!

Οι στήλες μας ''Ελληνικές ιπποδρομίες'' - ''Προσφορά Χορηγών'' και ''Στοίχημα της ημέρας'' θα είναι ενήμερες από το Σάββατο 20/7/2019 και τις 19:30 το απόγευμα, ελεύθερα προσβάσιμες σε όλους!

Έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα όπου ακόμα και κάποιες ολιγομελείς διαδρομές...δεν έχουν προγνωστικά!

Έχουμε πολλές αουτσάιντερ επιλογές στα προγνωστικά μας για τις Ελληνικές ιπποδρομίες που εάν μας δικαιώσουν, το ταμείο θα είναι...δυνατό!

Έγινε η ανάρτηση του αναλυτικού Ελληνικού προγράμματος (στήλη πρόγραμμα της ημέρας) της Κυριακής 21/7/2019. Πόλος έλξης το τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 αλλά και η πριμοδότηση του παιχνιδιού του ΓΚΑΝΙΑΝ από την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. όπου πραγματικά έχει ενθουσιάσει το φίλιππο κοινό!

Με τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (μεταφορά 14.073,00€) πάμε στην επόμενη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Κυριακής 21/7/2019!

Μπείτε στην στήλη μας ''ON LINE MAGAZINO'' με ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο παίκτης για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της κάθε ιπποδρομίας είτε σε Ελληνικό, είτε σε ξένο πρόγραμμα! 

 

Banner image
Banner image
sirganian@gmail.com
Sirganian.gr © 2013