Welcome to SirGanian's official website!
Πλήρης ανάλυση Ελληνικών ιπποδρομιών
Tips για Διεθνείς ιπποδρομίες
 • Μια μικρή ανάλυση για την κάθε ιπποδρομία του σημερινού Ελληνικού προγράμματος από τον Sir Ganian.
  Αναρτήθηκε στις 18-05-2019 18:17

   


   

   

  1η ιπποδρομία / Ίπποι 3+ ετών – Β.Η.Ε. / Κούρσα Ειδικών Όρων –Συμπιεσμένο Χάντικαπ / 1.575 μέτρα.

  Με αυτόν τον Ισοζυγισμό αλλά όντας και ο ίππος που εκπροσωπεί την Κλάση εδώ μέσα, ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ (1) σαφώς έχει τον πρώτο λόγο! Οι εξαιρετικές μακρινές δοκιμές του δείχνουν πως επιστρέφει στην ίδια προ μηνών τρομερή κατάσταση! Εάν για κάποιον λόγο ‘’κάτι χαλάσει’’ με τον πρώτο, νομίζω πως ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ (4) θα πρωταγωνιστήσει για την νίκη! Σημείωσα και προχθές ότι μου άρεσε αλλά μάλλον ήθελα και κάποια δουλειά ακόμα! Εάν οδηγήσει αμέσως, μπορεί να τους…βάλει δύσκολα μέχρι τέλους! Για το τρίο και τρικάστ θα επιλέξω τον ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ (2) ο οποίος στις πολύ καλές στιγμές του έχει αποδείξει ότι μπορεί ‘’να παλέψει’’ ακόμα και τέτοια άλογα!

  2η ιπποδρομία / Φοράδες 3 ετών / Μέδεν- Β.Η.Ε. / 1.200 μέτρα.

  Όλες οι φοράδες είναι ‘’πρωτάκια’’ όπως λέγαμε και στο σχολείο, οπότε για κανένα άλογο δεν υπάρχει ‘’η υπογραφή’’ όσον αφορά τον τίτλο του φαβορί! Η ΝΤΕΪΝΤΡΗΜ (4) είναι ένα από τα καλύτερα άλογα των σημερινών δοκιμών! Εάν τις επιβεβαιώσει αυτές και επάνω στην κούρσα –και φύγει καλά από τα κουτιά-λογικά θα πρωταγωνιστήσει αμέσως! Μου αρέσει πολύ το γενεαλογικό δέντρο της ΕΥΡΙΔΙΚΗΣ (2) αλλά και ο μεθοδικός τρόπος που έχει δουλέψει! Εάν ευνοηθεί λίγο στην εκκίνηση και στρώσει βήμα σωστά, μπορεί ‘’να δώσει μάχη’’ με την πρώτη φοράδα! Αν και δείχνει κάπως ακόμα ‘’βαριά φοράδα’’, θα επιλέξω για το τρίο και το τρικάστ την ΚΟΜΜΑΝΤΙΝΓΚ (3) για την οποία πιστεύω πως εάν βρει αμέσως ανταγωνισμό, θα αποδειχθεί αρκετά ‘’σκληρή’’ φοράδα!

  3η ιπποδρομία / Κλάση Στ’ / Ίπποι 4 ετών και άνω, Μέδεν, Ι.Ε.Ε. / 1.200 μέτρα.

  Με αυτά που έδειξε η ΝΤΕΒΙΛ ΑΝΣΕ (3) στην πρώτη της συμμετοχή στο Markopoulo Park και βάση της σύνθεσης της διαδρομής, δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο εδώ! Δυνατό φίνις έκανε και ο ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ (5) στην πρώτη του συμμετοχή επίσης στην Ελλάδα και άφησε καλές εντυπώσεις ενώ δεν ήταν απόλυτα έτοιμος! Πιστεύω πως τον ευνοεί και το ολιγομελές σχήμα του ομίλου και μπορεί να απειλήσει και την πρώτη φοράδα! Πρώτη συμμετοχή στην Ελλάδα για τον ΠΡΑΪΜ ΜΙΝΙΣΤΕΡ (1) ο οποίος έχει δουλέψει υπέρ-εντατικά για τις ανάγκες της διαδρομής! Μπορεί να μην έχει κάνει ‘’μεγάλα πράγματα’’ στο εξωτερικό όμως επαρκούν για τον όμιλο που συμμετέχει ώστε εάν πάνε λίγο παραπάνω γρήγορα οι πρώτοι, να έρθει στο τέλος με βλέψεις ώστε ‘’να τους σκεπάσει’’ όλους!

  4η ιπποδρομία / Κλάση Στ’ / Ίπποι 4+ ετών / Κλάση Ε’ / Ίπποι 5+ ετών / Ι.Ε.Ε. / 1.100 μέτρα

  Μεγάλη εξέλιξη δείχνει στην νέα του προπόνηση ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ (3) ο οποίος επιστρέφει με εξαιρετικές –μακρινές-δοκιμές! Συμμετέχει με ‘’λογικά βάρη’’ σε σχέση με βασικούς αντιπάλους του και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην υπόθεση της νίκης! Μου άρεσε στην πρώτη του συμμετοχή στην Ελλάδα ο ΣΠΙΝ ΤΟΠ (4) που είπαμε πως είναι εξαιρετικών σπρίντερ ιδιοτήτων και παρ’ ότι δεν ευνοήθηκε, έτρεξε καλά! Σε μικρότερη απόσταση σήμερα, θέλει προσοχή! Πολύ δυνατή επίδοση στα μέτρα έχει ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ (1) που επιστρέφει μεθοδικά δουλεμένος! Εάν δεν ‘’φαγωθεί’’ με τους δυο παραπάνω ίππους για την διεκδίκηση της πρωτοπορίας και με 60 κιλά στην σέλλα του, πιστεύουμε πως έχει μεγάλο μερτικό στην νίκη! Για το τετραπλό θα επιλέξω τον ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ (2) ιδιαίτερα στην περίπτωση που δοθεί αμέσως υπέρμετρα έντονος ρυθμός από τους πρώτους!

  5η ιπποδρομία / Κύπελλο ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ / Φοράδες 3 ετών και άνω / Β.Η. / 1.575 μέτρα.

  Στις κλασικές φοράδες των Στάβλων Καλαμαριάς ανήκει η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ (3) που έρχεται από νίκη σε όμιλο με αρσενικά αλλά και που έγιναν πολλά απρόοπτα γεγονότα! Πρώτη της συμμετοχή στα μέτρα αυτά αλλά εάν από νωρίς ακολουθεί στις τέσσερις πρώτες φοράδες και στην εσωτερική, θα έρθει με το γνωστό της φίνις να ζητήσει την νίκη! Η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ (5) είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσει αμέσως την διαδρομή και μάλλον και άνετα! Έχει δουλέψει υπέρ-εντατικά για τις ανάγκες της διαδρομής και εάν δεν πάει καμία φοράδα κοντά της από νωρίς, μπορεί να μείνει εκεί μέχρι τέλους! Κλασική φοράδα η ΟΝΟΡΑΜΠΛ (4) δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις! Δεν ξέρω εάν θα της ταιριάξει ο ρυθμός, ιδιαίτερα εάν γίνει γρήγορος από νωρίς αλλά με την επίδοση που έχει στα μέτρα και με ευνοϊκό Ισοζυγισμό, θα την υπολογίσω σοβαρά! Για το τετραπλό θα επιλέξω την ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ (1) που ‘’δίνει εξετάσεις’’ σήμερα εδώ αλλά θεωρείται ανερχόμενη φοράδα και αναμένεται να δούμε το πώς θα της φανεί η πρώτη συμμετοχή στα μέτρα!

  6η ιπποδρομία / Κύπελλο 2019 / Ίπποι 4 ετών και άνω / Β.Η.Ε. / 1.800 μέτρα.

  Η πλέον ‘’ανοιχτή διαδρομή’’ της ημέρας πιστεύουμε πως θα είναι αυτή εδώ! Θα ξεκινήσω από τον ΕΝΣΑΪΝ (5) που ίσως και πρώτη φορά να ήταν τόσο καλός στις δοκιμές του, συμμετέχει με μόλις 51 κιλά ενώ από το 1 κουτί, πολύ πιθανόν να οδηγήσει αμέσως την κούρσα και να ευνοηθεί από αυτό μέχρι τέλους! Παρά τα 62 κιλά που συμμετέχει ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ (1) στην κούρσα, θα τον υπολογίσω σοβαρά! Εάν βρεθεί από νωρίς σε επίκαιρη θέση αλλά χωρίς να αναγκαστεί ‘’να κυνηγάει’’ τον ρυθμό γρήγορα, μπορεί στην τελική ευθεία να τον δούμε να διεκδικεί το Κύπελλο με αξιώσεις! Από νίκη έρχεται ο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ (2) δείχνοντας πως ίσως έχει αρχίσει ‘’να ξεχνάει’’ –τουλάχιστον σε έναν καλό βαθμό-τις ιδιορρυθμίες του και ιδιαίτερα κατά την εκκίνηση! Τον ευνοούν τα πολλά μέτρα, έδειξε άριστη ‘’συνεννόηση’’ με τον αναβάτη Παν.Κεράτσα, μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου! Τις εντυπώσεις κέρδισε στην πρώτη του συμμετοχή ο ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ (3) κατακτώντας την β’ θέση και συναντώντας έναν δυνατό ρυθμό από νωρίς! Σαφώς και ‘’δίνει εξετάσεις’’ απέναντι σε δυνατά άλογα αλλά επειδή και ο ίδιος δείχνει στοιχεία καλού αλόγου, πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά!

  7η ιπποδρομία / Κλάση Στ’ / Ίπποι 5+ ετών / Κλάση Ε’ / Ίπποι 6+ ετών / Ι.Ε.Ε. / 1.200 μέτρα

  Και εδώ έχουμε μια πολύ ‘’ανοιχτή διαδρομή’’ στην οποία δεν μπορείς να αποκλείσεις κανένα από τα 6 άλογα για την νίκη, προσωπική άποψη βέβαια! Θα ξεκινήσω από τον ΜΟΥΝΕΕΜΠ (3) ο οποίος μου άρεσε στην πρόσφατη συμμετοχή του και ‘’έκατσε’’ προς το τέλος γιατί ήθελε κάποια δουλειά ακόμα! Τον θεωρώ εκ των καλύτερων ίππων εδώ και θα τον εμπιστευτώ! Θα κυνηγήσω την πιθανή έκπληξη της διαδρομής με τον ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ (2) ο οποίος έχει δουλέψει εντατικά για τις ανάγκες της διαδρομής! Εάν πάνε οι πρώτοι πολύ γρήγορα από νωρίς, μπορεί να έρθει στο τέλος ‘’και να τους σκεπάσει όλους’’ πριν το φίνις! Στα πολύ καλά άλογα της διαδρομής κατατάσσεται ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ (6) τον οποίο ο νέος του προπονητής δείχνει πως δεν μπορεί ‘’να τον βρει’’ ακόμα στις πρώτες συμμετοχές του! Κάτι μου λέει όμως πως σήμερα θα τον δούμε εδώ ‘’να τρέχει’’ και ίσως και να πρωταγωνιστήσει κιόλας! Ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ (5) ξέρουμε πως έχει ‘’θέματα παθήσεων’’ με τα πόδια του αλλά επιστρέφει καλοδουλεμένος και με δυνατές δοκιμές! Ή θα οδηγήσει αμέσως και θα τον δούμε να παλεύει ώστε να μείνει εκεί μέχρι τέλους ή εάν μείνει πίσω από νωρίς, δεν θα κάνει τίποτα!

   

Επικαιρότητα:
Κυριακή 19/5/2019 - στις 13:00 η εκκίνηση της πρώτης Ελληνικής ιπποδρομίας!

Κύπελλο ΚΑΡΥΑΤΙΔΩΝ στα 1.575 μέτρα και Κύπελλο 2019 στα 1.800 μέτρα αποτελούν τις ατραξιόν της Ελληνικής ιπποδρομιακής συγκέντρωσης στο Markopoulo Park!  Mπείτε στην στήλη μας ''Το πρόγραμμα της ημέρας'' και δείτε αναλυτικά το Ελληνικό πρόγραμμα!

Η πριμοδότηση από την εταιρία στο στοίχημα του Γκανιάν ''έχει τρελάνει'' τους παίκτες και μετά από χρόνια, ακούω παίκτες που θέλουν να παίξουν αυτό το είδος στοιχήματος σε Ελληνικές ιπποδρομίες!

Το Σάββατο 18/5/19 από τις 21:00 και μετά θα είναι ενήμερες οι στήλες μας ''Ελληνικές ιπποδρομίες'' - ''Προσφορά Χορηγών'' - ''Το στοίχημα της ημέρας''.

Μπείτε στην στήλη μας '' ON LINE MAGAZINO'' και βρείτε ...τα πάντα από πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στο παιχνίδι σας είτε στις Ελληνικές είτε στις ξένες ιπποδρομίες! 

Banner image
Banner image
sirganian@gmail.com
Sirganian.gr © 2013